Zvijezda Fresh Wave-a DJ James Zabiela na „Vivia Run&More Weekend“ festivalu

0
1704
views

U okviru drugog po redu „Run&More Weekend“ festivala u subotu 20. aprila očekuje nas spektakularna žurka na otvorenom koju „Run&More Community“ i ove godine organizuje u saradnji sa Fresh Wave festivalom.

Ovaj put DJ pultom na Main stage-u tvrđave „Kastel“ kormiliraće fantastični „golden boy“, jedan od najcjenjenijih izvođača, koji je mnogo puta nastupao na najvećim svjetskim binama i plesnim destinacijama – Mr. DJ James Zabiela!

James je nastupao na Fresh Wave festivalu kao headliner Main stage-a, a ovo je prilika da ponovo uživamo u jedinstvenim vještinama jednog od najcjenjenijih izvođača u svijetu elektronske muzike. Isto veče nastupiće G. Edd i jedan od regionalnih velikana techno zvuka, a ujedno i jedan od resident DJ Fresh Wave festivala Mladen Tomić.

Na ovaj načion nastavlja se uspješna saradnja R&M Community-a i Fresh Wave-a, započeta prošle godine, kada su pred više hiljada posjetilaca nastupili Tomcraft, Bang La Decks i resident DJ Fresh Wave festivala Nebs Jack.

Pratite oficijelne FB stranice Fresh Wave festivala i RMC Banja Luka Half Marathon-a i ne propustite informacije o prodaji ulaznica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here