Vivia – oficijelna voda 3. Banjalučkog m:tel polumaratona

0
1041
views
official-water-halfmarathon-banjaluka-2017

Banjalučki m:tel polumaraton i kompanija Vitinka a.d. iz Kozluka potpisali su u Banjoj Luci Ugovor o ekskluzivnom sponzorstvu, po kom je voda Vivia postala oficijelna voda ovog najvećeg sportskog događaja u Bosni i Hercegovini.

„Polumaraton nosi pečat Banja Luke i mi smo srećni što je upravo naša trka postala nezaobilazno mjesto na mapi trkača iz cijelog regiona i svijeta i što ćemo i ovog 14. maja biti domaćini velikom broju učesnika koji će boraviti u našem gradu“, poručili su organizatori trke.

„Naš cilj je da razvijamo sportske navike kod naših sugrađana ali i da oplemenimo život u gradu“, kazao je direktor trke Vladimir Selec, ističući da mu je posebno zadovoljstvo što se ove godine brojnim sponzorima pridružila i kompanija Vitinka sa Vivia vodom, koja će, kao oficijelna voda manifestacije, takmičare čekati na okrepnim stanicama i omogućiti im da što lakše stignu do cilja.

„Vivia voda ima svoju misiju da bude aktivan član lokalne zajednice u kojoj posluje i svako novo sponzorstvo, našem poslovanju, daje dodatnu vrijednost. Banjalučki polumaraton je brend Banja Luke i nama je zadovoljstvo da podržimo najmasovniju i najomiljeniju manifestaciju u BIH i trudićemo se da banjalučkom polumaratonu budemo dobar partner i da kroz ovo sponzorstvo i naše promocije obogatimo ovaj događaj i budemo istinska podrška svim trkačima“, izjavio je Mirko Savić, direktor marketinga kompanije Vitinka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here