Više od 2000 školaraca na trci Balans+ School Run

2
1315
views

Učešće na Balans+ School Run trci, prema prvim procjenama, ostvariće više od 2000 učenika banjalučkih osnovnih i srednjih škola uzrasta od 11 do 19 godina. Ova trka biće održana u petak, 11. maja sa početkom u 13.30 časova.

Drugari iz klupe odmjeriće snage u različitim kategorijama, a boriće se za lični, odjeljenski i školski rezultat na stazi od 700 metara koja se proteže od Boske do tvrđave Kastel.

Takmičarski broj koji dobijaju trkači nosi i jedinstven čip, a lično vrijeme počinje da se računa u momentu prolaska trkača kroz start, i zaustaviće se tek onda kada trkač pređe liniju cilja. Svi učesnici Balans+ School Run-a, na dan trke, moraju da budu u zoni starta do 13.15 časova.

Trkače koji će predstavljati svoje škole delegirali su nastavnici i profesori, selekcijom učenika koji su pokazali zadovoljavajuće rezultate u školskim takmičenjima tokom nastavnog programa.

Veliki odziv banjalučkih školaraca rezultat je aktivnosti koje su organizatori Banjalučkog polumaratona sproveli u saradnji sa upravama škola i Republičkim pedagoškim zavodom RS, a s ciljem da se djeci i tinejdžerima kroz školsko takmičenje, zabavu i druženje sa vršnjacima približe rekreativni sport i zdrav način života.

Organizatori Banjalučkog polumaratona očekuju i veliki broj navijača koji će doći da bodre svoje drugare iz klupe, a nakon takmičenja sve učesnike i navijače očekuje nezaboravan Teen party na tvrđavi Kastel.

Nakon trke učesnici će moći da se okrijepe uz Balans+ obrok i Vivia vodu.

Dođite da navijamo i dobro se zabavimo!

2 COMMENTS

  1. Ili ja nisam detaljno razgledo sadržaj programa ili ste zaboravili da imamo mnoštvo školaraca mlađih od 11 godina i koji bi rado isprobali svoje sportske mogućnosti u okviru 4-0g polumaraton u Banjaluci. Imam unuku koja ima 8 godina i rado bi trčala kao deda 0d 71 god. i koji je istrčao prethodna 3 a prijavio se i za četveti. NISAM PRONAŠAO KAKO SE MOŽE PRIJAVITI UČENIK ISPOD 11 GODINA STAROSTI. Ove godine ste nešto promjenili i za one koji su izašli iz pelena. Moj unuk je ušao u treću godinu i želio bih da se i on okuša na najkraćoj stazi. Negde sam vidio da su mesta za najmlađe popunjena i da se više ne može prijavljivati. Zar se stvarno mora limitirati broj najmlađih učesnika?. ČINI MI SE DA NEŠTO IPAK NIJE KAKO BI TREBALO- pozdrav mladima – ĐEDO ŽARKO.

  2. Poštovani,
    ove godine školska trka je namijenjena školarcima od 11 do 19 godina, a rok za prijavu na Bambini maraton je, nažalost, istekao. Međutim, unuke možete prijaviti na Fun Run trku, koja je namijenjena svim građanima i rekreativcima bez obzira na starosnu dob.
    Srdačan pozdrav

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here