Balans+ School Run trkom počeo takmičarski dio 4. Banjalučkog m:tel polumaratona

0
1039
views

Prvom Balans+ School Run trkom, koju je trčalo više od 2000 učenika banjalučkih osnovnih i srednjih škola uzrasta od 11 do 19 godina, danas je otvoren takmičarski dio 4. Banjalučkog m:tel polumaratona.

Najbolja tri prvoplasirana učenika svakog razreda, u muškoj i ženskoj kategoriji, nagrađena su medaljama, dok su na osnovu sumiranih rezultata svih učesnika pehare dobila najbolja odjeljenja, kao i škole.

Veliki broj navijača bodrio je svoje školske drugare, a nakon takmičenja svi zajedno uživali su u Teen party na kojem su mogli da se okrijepe uz Balans+ obrok i Vivia vodu.

U nastavku prvog takmičarskog dana trčaće i najmlađi maratonci, uzrasta od 2 do 6 godine, u okviru Tropic Bambini maratona, koji starta u 17:30 časova.

Trkama najmlađih takmičara zvanično je otvoren takmičarski dio 4. Banjalučkog polumaratona, a pred sutrašnje veliko takmičenje, gradonačelnik Banjaluke, Igor Radojičić je poželio dobrodošlicu trkačima i gostima, ističući da je polumaraton veoma važan događaj u godini u kojoj Banjaluka nosi titulu Evropskog grada sporta.

Festival zabave, edukacije i sporta “Vivia Run&More Weekend” biće zvanično otvoren večeras u 21 čas, kada će na tvrđavi Kastel nastupiti članovi hrvatskog benda Cubismo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here