U petak 12.05. počinje sa radom prijavni centar

0
727
views
start-numbers-halfmarathon-friday-2017

Prijavni centar za podizanje startnog paketa sa brojem za sve trkače i trkačice otvara se u petak 12. maja od 16 časova u muzičkom paviljonu „Staklenac“, na adresi Park Petra Kočića bb (preko puta RK Boska).

Prijavni centar u petak 12.5. radiće od 16 do 21 čas, u subotu 13.5. u periodu od 10 do 22 časa i u nedjelju 14.5. u periodu od 7 do 8.15 časova. U sva tri dana na ovom mjestu svi učesnici 3. Banjalučkog m:tel polumaratona moći će da podignu svoje učesničke pakete i brojeve, a moći ćete i na našem Info pultu u Staklencu da se prijavite za neku od ovogodišnjih trka ili da od organizatora i volontera dobijete odgovore na vaša eventualna pitanja ili dileme.

„Ovim putem koristim priliku da pozovem sve Banjalučane da svoje brojeve i učesničke pakete preuzmu do subote do 22 časa jer je nedjelja rezervisana isključivo za goste koji će doputovati u Banjaluku uoči trke“, poručio je direktor trke Vladimir Selec. Selec je naglasio da će se u nedjelju 14. maja uoči trke moći podići startni brojevi i učesnički paketi, ali da svi trkači prijave i kotizacije moraju izvršiti do subote 13. maja, jer se uplate neće vršiti na licu mjesta, na dan trke.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here