U Banjaluku stigla baklja mira čime je zvanično otvoren “Vivia Run&More Weekend” festival

0
1353
views

Međunarodni tim trke mira predao je baklju organizatoru 4. Banjalučkog m:tel polumaratona čime je zvanično otvoren prvi “Vivia Run&More Weekend” festival.

Predsjednik Upravnog odbora Banjalučkog maratona, Goran Ćorić festival je otvorio poželivši svim trkačima dobrodošlicu u Banjaluku: “Želim da se zahvalim trkačima na njihovoj misiji da na ovaj način šire mir, ljubav i pozitivnu energiju”.

Učesnici 4. Banjalučkog m:tel polumaratona okupili su se i na tradicionalnoj zajedničkoj večeri, a ove godine pripremili smo Pita party dobrodošlice.

U Banjaluku su večeras doputovali i elitni trkači, iz preko 40 zemalja svijeta, među kojima su Ivan Maletić, Zoran Žilić, Miloš Dragović, Igor Mitrović, Bojan Bjeljac, Ana Subotić, Lucija Kimani i mnogi drugi.

Startne brojeve elitnim trkačima uručio je Vladimir Selec, sportski direktor Banjalučkog maratona, dok su prisutni imali priliku da aplauzom pozdrave promotera 4. Banjalučkog m:tel polumaratona deda Vladu Stevanovića, koji ima 84 godine i istrčao je preko 100 polumaratona.

Elitni trkači prvi će sutra u 9 časova krenuti sa starta i na taj način označiti početak 4. Banjalučkog m:tel polumaratona.

Zabavni dio “Vivia Run&More Weekend” festivala u 21 čas otvoriće članovi hrvatskog benda “Cubismo” na main stage-u tvrđave Kastel.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here