Trka muškaraca u štiklama u septembru

0
717
views

Jesenja trkačka priča „Run&More Park“, koja će se 1. i 2. septembra održati u parku “Mladen Stojanović”, donosi nam i nekoliko zabavnih trka, neuobičajenih za domaće prostore.
Najviše pažnje svakako izaziva Trka muškaraca na štiklama koja će biti održana prvog dana manifestacije.

Banjalučani će ovog septembra u parku ‘Mladen Stojanović’ imati priliku da pokažu da li mogu da se snađu u svakoj situaciji, pa i u njenim cipelama. Potrebno je da nađu odgovarajući broj cipela, i ostanu čvrsto na zemlji do cilja trke.

Osim ovog neobičnog takmičenja biće održana balon trku za parove, trka konobara sa tacnama, trka u vrećama, a početak nadmetanja je planiran za 17 časova.

Centralni događaj manifestacije „Run&More Park“ je trka na 10 kilometara pod nazivom „Banjalučka desetka“, na kojoj se očekuje oko 2.000 učesnika.

„Banjalučka desetka“ namijenjena je aktivnim trkačima i rekreativcima, koji će osvajajući kilometre ove trke graditi krug trčeći dionicu od 10 kilometara, odnosno dva kruga na stazi dugoj pet kilometara. U isto vrijeme trčaće i učesnici trke na pet kilometara, koje od cilja dijeli samo jedan krug. Trka na pet km odlična je prilika za testiranje brzinu, a ova dionica može da bude odličan motivacioni razlog početnicima da trče polumaratonske ili maratonske dionice – poručuju organizatori.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here