Sport Vision srcem uz Banjalučki polumaraton

0
983
views
sport-vision-support-half-marathon-banjaluka-2017

Vođen sloganom „Mi smo ekipa“, tim kompanije Sport Vision je prepoznao značaj koji manifestacija Banjalučkog polumaratona ima za razvoj sportske i turističke ponude grada te odlučio da velikodušno doprinese uspjehu događaja. Kao istinski lider u svijetu sportske opreme, Sport Vision je obezbijedio robno-novčane nagrade za pet kategorija 2. Banjalučkog polumaratona, time dajući svesrdnu podršku trkačima, ali i prezentujući okosnicu svog dugogodišnjeg uspješnog poslovanja.

Vjerujući u snagu parole „svi za jednog, jedan za sve“, Sport Vision tim je osigurao darove za pobjedničke timove štafetne trke.

Božidar Vujić, Saša Kragulj, Slaviša Bunić i Saša Dobrijević iz tima „Otpisani“, Amra Fajković-Hujić, Adnan Hujić, Selvedin Jusić i Faruk Zulić iz tima „S posla“ te Lusija Kimani, Una Borojević, Tea Oljača i Ena Mijić iz tima „Stazama Branka Ćopića“ će nesumnjivo zakoračiti u istoriju grada kao prvi štafetni pobjednici banjalučke staze, a Sport Vision se pobrinuo da im u sadašnjosti ne izostane priznanje za ostvarene rezultate.

Uz štafetne, Sport Vision je nagradio i trkače polumaratonske trke. Srđan Samardžić je do cilja stigao, ne samo kao regionalni pobjednik polumaratonske trke u muškoj kategoriji, nego i kao najbrži Banjalučanin polumaratona pa je tako kući otišao sa dvije nagrade ekipe koja čuva viziju sporta kao pokretača promjene. U ženskoj kategoriji, kao regionalna pobjednica je slavila Ana Subotić, a kao najbrža Banjalučanka polumaratona, Brankica Predragović.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here