Sport Vision sportski sponzor najveće trkačke priče u Banjaluci

0
934
views

Kompanija Sport Vision u saradnji sa brendom Nike, i ove godine je zvanični sportski sponzor drugog po redu “Run&More Weekend” festivala i GoPro RMC Banja Luka polumaratona, koji se održava od 19-21. aprila u Banjaluci.

I ovog proljeća, Banja Luka će biti domaćin ovog fenomenalnog sportskog festivala, a kompanija Sport Vision kao sportski pokrovitelj, podržaće organizaciju ovog trkačkog spektakla.

Do dana trke, 20.04.2019. godine dijeli nas malo manje od 2 mjeseca, tokom kojih vam Sport Vision donosi mnoštvo aktivnosti i savjeta, kako biste se svi zajedno spremili za dan trke.

Kompanija Sport Vision, u saradnji sa brendom Nike, i ove godine podržava najmasovniju running manifestaciju u BiH, koja iz godine u godinu, okuplja sve veći i veći broj ljubitelja sporta, trčanja i dobre trkačke i festivalske zabave.

Od sredine marta, pa sve do dana veličanstvene trke, družićemo se kroz niz edukacija i priprema sa ekipom profesionalaca. Takođe, za sve vas, spremili smo mnoštvo zabavnih aktivnosti do sada neviđenih na našim prostorima, kao i niz motivacionih i inspirativnih tekstova, koje pripremamo u saradnji sa poznatim imenima iz bh. trkačke sfere.

Sve aktivnosti koje kompanija Sport Vision i brend Nike organizuju u saradnji sa Run&More Community organizacijom – u susret Go Pro RMC Banjaluka polumaratonu i najvećem trkačkom festivalu, moći ćete pratiti i na zvaničnom sajtu sportvision.ba i društvenim mrežama Facebook i Instagram.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here