Sport Vision i Nike regionalni sponzori Banjalučkog polumaratona

0
976
views
sport-vision-nike

Kompanija Sport Vision, u saradnji sa Nike postala je regionalni sponzor drugog po redu Banjalučkog m:tel polumaratona. Naša kompanija na ovaj način želi da podrži sportski duh i prave vrijednosti najmasovnije manifestacije koja se svakog proljeća održava u Banjoj Luci.

Hiljade trkača sa nestrpljenjem iščekuje 8. maj kada će, na drugom po redu polumaratonu u Banjaluci vidjeti koliko daleko mogu stići. Sport Vision i Nike su se ove godine potrudili da daju poseban pečat ovogodišnjem polumaratonu, pa su za nekoliko hiljada posjetilaca pripremili dosta zanimljivih iznenađenja, poklona i dobru zabavu.

Na posebnom izložbenom štandu kompanije Sport Vision na Trgu Krajine, 7. i 8. maja, biće predstavljeni najnoviji modeli opreme za trčanje i trening. Posjetioci će, kako su poručili naši sponzori, imati priliku da probaju novu opremu, da se uvjere u njen kvalitet, te će moći da osvoje neke od brojnih nagrada koje su ove dvije kompanije pripremile za sve one koji u dane vikenda posjete Banja Luku i dođu na druženje na Trg Krajine u okviru polumaratonskog sajma “Maraton Expo Banja Luka 2016”. Centar zabave kada je Sport Vision u pitanju biće na posebnom Nike stage-u, gdje će prisutne zabavljati poznati DJ-i, a svi posjetioci moći će da naprave i nezaboravne fotografije kao uspomenu na 2.banjalučki m:tel polumaraton pored posebnog pokretnog foto zida.

Sport Vision će pobjednike u polumaratonu, Gazprom Petrol Stations Štafetnom polumaratonu i regionalne pobjednike nagraditi vrijednim novčanim i robnim nagradama.
“Svako novo sponzorstvo daje posebnu vrijednost našem poslovanju i zbog toga nam je velika čast što smo dio 2.Banjalučkog m:tel polumaratona. Ovim sponzorstvom, nastojimo da dodatno podržimo inovativnost banjalučana i uvjereni smo da ćemo zajedničkom saradnjom poslati pravu sliku o našoj zemlji, te da će ovogodišnji polumaraton ostati u posebnom sjećanju svih učesnika i posjetilaca.”, poručuli su naši prijatelji i sponzori iz kompanije Sport Vision.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here