Speed up with NRC

0
1451
views

Pripreme za 4. Banjalučki m:tel polumaraton su u jeku. Od trkačkog spektala, koji će se održati 12. maja u Banjaluci, nas dijeli manje od 4 sedmice, te je pravo vrijeme da se atmosfera usija i poveća doza adrenalina.

Ne propustite, fenomenalan pripremni trening 26.04.2018. godine od 17:30h, koji će održati treneri Nike Running Club (NRC) iz Beograda sa početkom ispred Sport Vision radnje u Gospodskoj ulici.

Svi učesnici NRC treninga mogu da testiraju i pomjere granice svoje izdržljivosti i brzine uz savjete stručnog trenerskog kadra i profesionalnih trkača. Najsrećnije učesnike NRC treninga očekuje mali Sport Vision poklon. Osim priprema za samu trku sa aspekta brzine, spremnosti, motivisanosti, cilj treninga je i da promoviše zdrav način života i rekreativno bavljenje sportom.

Priprema za polumaraton ne treba da podrazumijeva samo istrčavanje zadate kilometraže, nego i pravilnu hidrataciju, ishranu, kondicione treninge i visoku motivisanost.

Uvjeri se i sam zašto sa #nrcbgd timom granice ne postoje. U inbox Sport Vision Facebook stranice pošalji ime i prezime, mail adresu i godinu rođenja i osiguraj svoje mjesto na vrhunskom NRC treningu.

 

Finalne pripreme uz NRC trenere će vašu motivisanost i spremnost za trku podići na viši nivo, a ukoliko još uvijek niste nabavili adekvatnu odjeću i obuću za svoju trku na 4. Banjalučkom m:tel polumaratonu, u Sport Vision radnjama vas očekuje veliki izbor Nike obuće, odjeće i opreme za trčanje.

#SPEEDUPWITHNRC #4Blpolumaraton #banjalukahalfmarathon #sportvisionbih #nikerunning #nrcbgd

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here