Sedmogodišnji Rudolf je najbrži dječak na svijetu!

0
2624
views

Sedmogodišnji Rudolf Ingram Junior ima odranije nadimak Velika Munja, a sada ga svi nazivaju novim Juseinom Boltom.

Najbrži dječak u Sjedinjenim Američkim državama, a vjerovatno i u cijelom svijetu je sedmogodišnji Rudolf Ingram koji svojom brzinom ostavlja bez daha bilo da se bavi američkim fudbalom ili atletikom.

Naime, Rudolf je aktuelni trostruki prvak SAD-a u trčanju, a zanimljivo je da se bavi i američkim fudbalom u kojem je njegov tim, takođe, osvojio Superboul za mališane, i to bez izgubljene utakmice.

Pažnju javnosti privukla je trka u kojoj je Rudolf istrčao sto metara za samo 13,48 sekundi, što je američki rekord za njegov uzrast. Dječak je, takođe, privukao pažnju američke košarkaške zvijezde Lebrona Džejmsa i tima američkog fudbala Tampa Bej Bakanirs.

Mali Rudolf je počeo da trenira kada je imao samo četiri godine.

“Mogu da mu omoguće svu opremu koja mu je potrebna da bi bio sjajan, ali njegova snaga, radna etika i volja za uspjehom su to što ga pokreće i dovodi do rezultata. On ne voli da se osjeća kao gubitnik. On želi da pobijedi”, rekao je njegov otac.

On vodi dječakov profil na Instagramu i nadzire njegove treninge. Kaže da svom sinu pokušava da obezbijedi normalan život.

“Nikad nisam propustio trening, nikad nisam propustio utakmicu i radim sve njegove treninge. On je velika zvijezda ostalim ljudima, za mene je on samo beba. Ja sam snimatelj, trener, njegov vozač i sve to bez plate. Moja želja je da ga vidim srećnog kako radi ono što voli”, kaže dječakov tata.

Izvor: Kurir.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here