Saopštenje agencije “Support MC”: Naš tim stoji iza organizacije 4 prethodna izdanja polumaratona u Banjaluci!

0
908
views

Tim marketinške agencije Support iz Banjaluke reagovao je na izjave koje su se prethodnih dana pojavile u medijima povodom organizacije RMC Banja Luka polumaratona i festivala “Run&More Weekend”.

Saopštenje prenosimo u cjelosti:

– Koristimo ovu priliku da demantujemo sve informacije koji su se proteklih dana pojavile u medijima, a tiču se organizacije i realizacije prethodna 4 izdanja polumaratona u Banjaluci. Naime, ovim putem želimo da obavijestimo javnost da su Vladimir Selec i trkačko-rekreativni klub “Trk” bili dio organizacije polumaratona u malom procentu, ali da nikako nisu bili nosioci ovog događaja, niti su zaslužni za njegovu uspješnost.

Većinu organizacione strukture čine članovi i saradnici Support MC kojem pripadaju i sva kreativna i autorska prava i koji apsolutno stoji iza organizacije ovog događaja u prethodne 4 godine.

Tim Support-a je idejni tvorac koncepta, organizacione strukture, autor svih marketinških kampanja, znaka i logotipa, slogana, vizuelnih rješenja i tekstualnih sadržaja za sva četiri izdanja polumaratona i 1. izdanja “Run&More Weekend-a”, i jedini koji u ovom trenutku koriste neovlašteno ove materijale su Vladimir Selec i TRK.

S tim u vezi, advokatski tim marketinške agencije Support već je preduzeo sve zakonske radnje kako bi se spriječila i kaznila dalja zloupotreba i neovlašteno korištenje svih materijala koji su u vlasništvu i čine autorska djela agencije.

Tim Support-a ovim putem obaviještava i javnost Bosne i Hercegovine, naše trkače iz regiona i Evrope da će i u 2019. godini ponosno stati iza još jednog polumaratona u gradu, peti put za redom, kao i svih ostalih trka na koje su navikli da trče u Banjaluci a koje su dio 2. Run&More Weekend-a koji je zakazan od 19. – 21. aprila na tvrđavi Kastel.

Naš cilj je bio da iz godine u godinu rastemo i da trkačkoj zajednici pružimo Run&More Weekend – kao jedan novi koncept i novu dimenziju u organizaciji trke koji će produžiti period njihovog druženja i boravka kod nas uz raznovrsne sportske, edukativne, zabavne i koncertne sadržaje. Cilj nam je da trkači koji dođu da trče jednu od trka u Banjaluci, ostanu kao naši gosti cijeli vikend i upoznaju Banjaluku na sve načine – kao grad sporta i zdravog života ali i kao atraktivnu turističku destinaciju u regionu.

Molimo sve medije da ubuduće ne učestvuju u širenju neistina i da prije objave informacija u kojima pominju RMC i agenciju Support provjere istinitost istih i konsultuju i nas kao drugu stanu, te da ne dozvole da budu produžena ruka ljudi koji pokušavaju, da lažnim i netačnim informacijama koje plasiraju, izmanipulišu i zbune javnost i trkače” – stoji u saopštenju koje potpisuje tim marketinške agencije Support iz Banjaluke.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here