RMC Banja Luka polumaraton biće održan 20. aprila 2019. godine

0
2059
views

Drugi po redu ‘Vivia Run&More Weekend’ festival sporta, muzike, zabave i edukacije biće održan od 19. do 21. aprila u Banjaluci, u organizaciji Support marketing centra, Atletskog kluba Banja Luka i Run&More Community tima.

U susret proljeću, u jednom od najljepših banjalučkih objekata – tvrđavi ‘Kastel’, pripremamo brojna sportska takmičenja namijenjena svim generacijama, ali i edukativne, promotivne i zabavne sadržaje.

Petu godinu zaredom naš tim organizuje polumaratonsku trku u Banjaluci, koja će se na novoj stazi trčati najljepšim alejama, ulicama i parkovima sve do najznačajnijeg istorijskog spomenika – tvrđave Kastel. RMC Banja Luka polumaraton, kao centralni događaj festivala, okupiće oko 2000 trkača iz 40 zemalja.

Pored trke na 21km, pripremamo i trke na 10 i 5 km, ‘School Run’ – školsku trku, ‘Bambini maraton’ – dječiju trku, a prvi put u Banjaluci organizujemo i jednu od najuzbudljivijih tematskih trka ‘Colour Fun Run’. Učesnike festivala očekuje još jedan EXPO sajam, ali i EDU Coaching Forum sa zanimljivim predavačima iz regiona.

Tokom tri festivalska dana, posjetioci će moći da uživaju u brojnim muzičkim sadržajima uz nastupe popularnih regionalnih i svjetskih bendova i DJ-eva, a očekuje ih i velika žurka na otvorenom, koju ‘Run&More Community’ organizuje u saradnji sa Fresh Wave festivalom.

Vrijeme je za više trka – više zabave!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here