Rekordan broj prijavljenih mališana na Tropic Bambini maraton

0
1434
views

Humanitarna sportska priča, koja okuplja najmlađe trkače Banjaluke Tropic Bambini maraton, ove godine, dostigla je rekordan broj prijavljenih učesnika. Na trci, koja je zakazana za petak, 11. maj u 17:30 časova trčaće 1200 prijavljenih mališana uzrasta od 2 do 6 godina.

Ovom prilikom obavještavamo sve one koji nisu uspjeli da se prijave na Tropic Bambini maraton da je rok za prijavu djece završen, jer je popunjen maksimalan broj učesnika u trci. Ukoliko želite da vaše dijete bude dio 4. Banjalučkog m:tel polumaratona možete porodično da se prijavite na trku zadovoljstva, Nektar Fun Run, koja je namijenjena svim građanima Banjaluke bez obzira na uzrast. Ova trka biće održana u subotu, 12. maja sa početkom u 9 časova.

S obzirom na to da je Tropic Bambini maraton trka humanitarnog karaktera, Banjalučani su nevjerovatnim odzivom pokazali veliku humanost, jer će novac prikupljen od prijavljenih učesnika biti doniran djeci članovima Udruženja paraplegičara regije Banjaluka.

Podsjećamo sve one koji se nisu prijavili na dječiju trku, da ih očekujemo na stazi naše najmasovnije Nektar Fun Run – trke zadovoljstva.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here