Promocija Banjalučkog polumaratona u Ljubljani

0
1058
views
promotion-ljubljana-halfmarathon-banjaluka

U nedelju, 25.oktobra, u Ljubljani je održan 20. jubilarni Volkswagen Ljubljana maraton, gdje je učestvovalo preko 20 hiljada trkača iz cijelog svijeta.
Na polumaratonu, maratonu i distanci od 10 km učestvovali su i trkači iz Banja Luke, među kojima i članovi trkačko-rekreativnog kluba TRK-a od kojih je većina ostvarila svoje lične rekorde.

Banjalučki polumaraton ove godine imao je i svoj štand na trkačkom sajmu koji je organizovan u okviru 20. Ljubljanskog maratona, gdje je promovisan i najavljen 2. banjalučki polumaraton, koji je zakazan za 8. maj 2016. godine.

Predstavnici banjalučkog polumaratona u Ljubljani izrazili su zadovoljstvo brojem posjeta njihovom štandu, ističući da su podjelili više od 4000 promotivnih letaka i da je veliki broj trkača koji su posjetili naš štand izrazio spremnost za dolazak na trku u Banja Luku.
“Prošle godine iz Slovenije smo imali oko 50 trkača – Slovenaca, a ove godine očekujemo da njihovo pristustvo bude znatno veće”, istakli su organizatori.

Ove godine ostaje još jedna prilika za promociju drugog banjalučkog polumaratona. Biće to u Istanbulu, od 12-15. novembra 2015. godine gdje će se održati 37. Vodafone Istanbul maraton. U okviru EXPO sajma banjalučki polumaraton će imati svoj štand.

 

start-line-promotion-ljubljana-halfmarathon

ljubljana_promotion-start-halfmarathon

ljubljana-promo-register-halfmarathon

 

ljubljana_promo-material-halfmarathon-banjaluka

ljubljana_number-halfmarathon-banjaluka

ljubljana-promotion-banjaluka-halfmarathon

ljubljana-banjaluka-public-promotion-2015

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here