Prointer ITSS predstavio novu aplikaciju “Run&More Community”

0
664
views

Kompanija Prointer ITSS u saradnji sa “Run&More” timom predstavila je novu mobilnu aplikaciju pod nazivom “Run&More Community”, koja je objedinila sve događaje u okviru “Run&More Community” projekta.

Jedan od tih događaja je i festival “Run&More Park”, koji će 1. i 2. septembra biti održan u banjalučkom parku “Mladen Stojanović”, a koji prate trke “Banjalučka desetka”, “GoPro 5k” i ‘Kup trka’, te mnoštvo zabavnih sadržaja.

Iz kompanije Prointer ITSS ne kriju zadovoljstvo što su ponovo u prilici da podrže društveno odgovoran projekat.

‘Nakon aplikacije za polumaraton, potrudili smo se da kreiramo i aplikaciju za ‘Run&More Park’ festival. Tako smo zaokružili našu podršku ovoj izuzetno značajnoj manifestaciji. Sponzorstvom ‘GoPro 5k’ trke i novom aplikacijom htjeli smo da još jednom damo mali doprinos razvoju sporta u našem gradu’, naglašavaju iz Prointera ITSS.

Besplatna mobilna aplikacija prilagođena je za korisnike operativnih sistema Android i IOS, a obuhvata opise i rezultate trka, mape staza, programe festivala, najvažnije informacije, kalendar prijateljskih trka, te vodič na sve bitne lokacije.

Korisnici “Run&More Community” aplikacije na jednom mjestu mogu da se informišu o trkama “Banjalučkog polumaratona”, “Banjalučke desetke”, te dešavanjima u okviru festivala “Run&More Weekend” i “Run&More Park”.

‘Ova mobilna aplikacija rezultat je zajedničkog rada našeg tima sa sjajnim timom kompanije ‘Prointer ITSS’ koji su uspješno realizovali našu ideju da objedinimo sve događaje koji postoje, a koji će nastajati i u budućnosti u okviru “Run&More Community” projekta’, rekao je Goran Ćorić, direktor Support marketing centra i idejni tvorac “Run&More Community” projekta.

Aplikaciju možete skinuti ovdje:

Apple App Store →

Google Play Store →

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here