Prijavite se na zabavna takmičenja i osvojite vrijedne nagrade!

0
719
views

Run&More koncept zaista nudi malo više. Ovaj put ‘Run&More’ tim pripremio je stazu na 50m za vrlo neobične i simpatične trkače, dok će oni koji vrijedno treniraju u parku ‘Mladen Stojanović’ u zabavnim takmičenjima moći da pokažu rezultate svog rada i osvoje vrijedne nagrade.

Ovo je prilika za učesnike da se dobro zabave, ali i pokažu humanost. Učesnici zabavnih trka i takmičenja kotizaciju plaćaju 1KM, a novac ide u fond za humanitarnu akciju ‘Trčimo za one koji to ne mogu’.

Prijave sa ličnim podacima (ime, prezime, datum rođenja, e-mail i broj telefona), možete slati na info@runandmore.org, sa naznakom PRIJAVA i nazivom zabavnog takmičenja u kojem želite da učestvujete. Prijaviti se možete i putem naše oficijelne Facebook stranice, na način da prijavu sa podacima pošaljete u naš inbox.

Sve što treba da znate o zabavnim takmičenjima

Trka muškaraca na štiklama
Banjalučani će ovog septembra u parku ‘Mladen Stojanović’ imati priliku da pokažu da li mogu da se snađu u svakoj situaciji, pa i u njenim cipelama. Potrebno je da nađu odgovarajući broj cipela, i ostanu čvrsto na zemlji do cilja trke.
Dužina staze: 50 metara
Starosna dob takmičara: Trka za odrasle – djeca ispod 16 godina nemaju pravo učešća
Broj učesnika: Maksimalo 20 takmičara
Visina štikle: Minimalno 5 cm
NAGRADA: Količina piva = težini pobjednika

Trka konobara sa tacnama
Banjaluka je grad poznat po mnogobrojnim kafićima, domaćinskoj atmosferi i bogatom noćnom životu. Veliku zaslugu za ovu imaju i banjalučki konobari, a ovo je prilika da ih vidimo u nešto drugačijem svjetlu – do cilja treba da stignu trčeći sa punom tacnom u rukama.
Dužina staze: 50 metara
Starosna dob takmičara: Trka za odrasle – djeca ispod 16 godina nemaju pravo učešća
Težina tacne: Dvije čaše od po pola litre Nektar piva
NAGRADA: Frutela coctail set

Balon trka za parove
Zabavno takmičenje očekuje i parove, prijaviti se mogu najbolji prijatelji, zaljubljeni par ili kolege s posla. Oni će imati samo jedan zadatak, da trčeći u paru do cilja donesu balon, koji jedino nemaju pravo pridržavati rukama. Sve ostale tehnike su dozvoljene.
Dužina staze: 50 metara
Broj učesnika: Maksimalno 20 takmičara
Rekvizit: Balon
NAGRADA: Večera za dvoje

Trka u vrećama
U ovom takmičenju do pobjede se ne stiže trčanjem nego skakutanjem. Takmičar koji u vreći najbrže odskakuće do cilja osvaja prvu nagradu.
Dužina staze: 50 metara
Broj učesnika: Maksimalno 20 takmičara
Rekvizit: Vreća od jute
NAGRADA: Poklon bon Tropica u vrijednosti od 100 KM

CrossFit
CrossFit su funkcionalni treninzi koji su namijenjeni apsolutno svima i pripremaju, te da uradiš bilo šta, bilo kada. Izađi iz rutine, dovedi svoje sposobnosti na potpuno novi nivo i prevaziđi sve granice.
Kategorije: muška i ženska
Broj učesnika: 40 (25 muškaraca i 15 žena)
NAGRADA:
Muškarci/žene

  1. mjesto: vaučer Sport Vision 50KM

Park Workout
Park Workout je kombinacija gimnastike i akrobatike, i predstavlja svojevrsnu sportsku vještinu i disciplinu. Ova metoda vježbanja nema granica, te će takmičari da odmjere svoje sposobnosti i snagu koristeći sprave u parku.
Kategorije: Muška i ženska
Discipline: Pull ups (zgibovi), Dips (propadanja), Push ups (sklekovi)
Pravila: U slučaju da dva takmičara imaju isti broj repeticija, ponavljaju izvođenje vježbe dok se ne dobije pobjednik.
NAGRADA:
Muškarci/žene

  1. mjesto: vaučer Sport Vision 50KM

Pole Sport
Pole Sport spaja ples i akobacije sa vertikalnom metalnom šipkom. Ovaj sport unapređuje okretnost, snagu, balans, izdržljivost i fleksibilnost. Pole Sport Studio vas poziva da se pridružite info času u parku ‘Mladen Stojanović’ i probate nešto iz drugačije perspektive! Naopako je uvijek zanimljivije!
Šta je to Pole sport? Vježbe snage, akrobacije i challenge.
NAGRADA: Pole Sport Studio najboljem učesniku obezbjediće besplatnu članarinu za jedan mjesec.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here