Prijavi se na prvi forum za trenere u Banjaluci!

0
4503
views

EDU Coaching Forum, koji će okupiti kompetentne stručnjake iz regiona, biće održan od 11. do 13. maja u okviru “Vivia Run&More Weekend” festivala u banjalučkoj tvrđavi Kastel.

Program foruma osmišljen je za trenere trčanja, fitness i kondicione trenere, studente i nastavnike fizičkog vaspitanja, učitelje joge, fizioterapeute, nutricioniste, trkače.

Riječ je prvenstveno o stručnom forumu za unapređenje trenerskog rada u rekreativnim sportovima, ali je program osmišljen i za druge profile sportskih radnika, koji žele da aktivno rade na svom usavršavanju kako bi pomogli i drugima u pomjeranju njihovih psihofizičkih dometa.

Predavači prvog EDU Coaching Foruma su stručnjaci iz BiH, Srbije, Hrvatske i Slovenije. Kompletan pregled učesnika, tema i termina predavanja možete pronaći na stranici: http://edu.runmoreweekend.com/.

Ove godine u fokusu foruma su četiri teme, i to: kondicione pripreme rekreativaca, nutricionizam, prevencija od povreda i marketing u coaching-u.

Kotizacija za učešće na EDU Coaching Forumu iznosi 65 KM, a prijavu možete popuniti na stranici https://reg.banjalukamarathon.com/sr/registration/edu.

Za učesnike EDU Coaching Foruma obezbijeđen je popust od 20 KM za učešće u 4. Banjalučkom m:tel polumaratonu, te popust od 30 KM prilikom prijave tima za G-Drive štafetni polumarton.

Učesnike ovogodišnjeg EDU Coaching Foruma očekuje i sadržajan učesnički paket:

  • Ruksak;
  • Majica Nike DRI-FIT;
  • Cijena startnine za trke po grupnim cijenama (kotizacija za polumaratonsku trku iznosi 40 KM, a kotizacija za štafetnu trku iznosi 90 KM);
  • Ulaznica za koncert benda Cubismo (11. maj, tvrđava Kastel);
  • Ulaznica za koncert DJ Tomcrafta i DJ dua Bang La Decks (12. maj, tvrđava Kastel);
  • Osvježenje na pauzama između predavanja (Balans+ obrok i Vivia voda).

Rekreativni sport je važan segment u stvaranju i razvijanju zdravih životnih navika, ali je mnogo važnije primjenjivati ga pravilno i uz savjete stručnjaka. EDU Coaching Forum će zato postati mjesto gdje će se razmjenjivati iskustva, polemisati, diskutovati, prenositi naučna i praktična znanja, obučavati i savjetovati.

Prijavi se, trči i nauči!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here