Prijavi se i volontiraj na festivalu “Run&More Park”

0
647
views

Nakon majskog festivala “Run&More Weekend” i “Banjalučkog polumaratona”, slijedi septembarski festival “Run&More Park” i trka na 10 km – “Vitalia Banjalučka desetka”, koja će biti održana u organizaciji Support marketing centra, Atletskog kluba Banja Luka i Atletskog kluba invalida Vrbas.

Organizatori i ovaj put najavljuju jedinstvenu sportsko-zabavnu manifestaciju, koja će 1. i 2. septembra u banjalučkom parku “Mladen Stojanović” okupiti preko 5000 trkača, sportista, rekreativaca, navijača, Banjalučana, gostiju, i oko 200 volontera.

“Volonteri će biti obavezni da dvije sedmice prije početka događaja prisustvuju sastancima i obuci, a tokom manifestacije učestvovaće u obezbjeđenju staze, pružanju pomoći trkačima na okrepnim stanicama i organizaciji starta i finiša za sve trke u okviru festival”, poručuju organizatori.

Svi koji su zainteresovani da volonterski učestvuju u organizaciji ove manifestacije, steknu nova iskustva, upoznaju interesantne ljude i dobro se zabave, treba da popune prijavu na ovom → linku.

Za članove volonterskih timova organizatori su obezbijedili obroke, pića, brojna iznenađenja, ali i mnoštvo zabavnih zadržaja.

Zasluga za uspješnu organizaciju festivalskih i sportskih dešavanja u okviru RMC (Run&More Community) pripada brojnim volonterima koji nesebičnom podrškom, radom i zalaganjem daju svoj doprinos razvoju aktivnog i zdravog načina života u Banjaluci.

Ovo je prilika da i vi postanete dio te priče!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here