Prijavi se i postani dio volonterskog tima RMC Banja Luka Half Marathon-a!

0
1747
views

Prijavi se i postani dio uspješnog volonterskog tima koji će i ove godine učestvovati u organizaciji drugog po redu “Vivia Run&More Weekenda” i RMC Banja Luka polumaratona!

Svi koji su zainteresovani da volonterski učestvuju u organizaciji ove manifestacije, steknu nova iskustva, upoznaju interesantne ljude i dobro se zabave, treba da popune prijavu na ovom → linku.

Organizatori i ovaj put najavljuju najspektakularniji sportsko-zabavni festival u regionu, koji će od 19. do 21. aprila okupiti oko 10000 posjetilaca i trkača na banjalučkoj tvrđavi “Kastel”.

Volonteri će biti obavezni da dvije sedmice prije početka događaja prisustvuju sastancima i obuci, a tokom manifestacije učestvovaće u obezbjeđenju staze, pružanju pomoći trkačima na okrepnim stanicama i organizaciji starta i finiša za sve trke u okviru festivala.

Za članove volonterskih timova organizatori su obezbijedili obroke, pića, brojna iznenađenja, ali i mnoštvo zabavnih sadržaja.

Želja nam je da i ove godine u svijet pošaljemo najljepšu sliku Banjaluke i da našim gostima i trkačima boravak u Banjaluci učinimo što ugodnijim.

Iza uspješne organizacije našeg događaja, svake godine, stoji „vojska“ mladih ljudi, koji nesebičnom podrškom, radom, zalaganjem i ljubavlju daju svoj doprinos u širenju pozitivne sportske priče, koja ima opšti interes za grad Banjaluku. Timski rad naših volontera uticao je na to da polumaratonska trka bude u rangu velikih svjetskih događaja.

Pogledajte kako je to izgledalo prošle godine → link.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here