Prijavi se i budi dio volonterskog tima Banjalučkog polumaratona!

0
3445
views

Organizatorima 4. Banjalučkog m:tel polumaratona, koji ove godine očekuju preko 20 000 trkača, navijača i posjetilaca iz 40 zemalja svijeta, potrebno je 300 volontera od 16 do 65 godina. Ovo je prilika da postanete dio najljepše banjalučke priče, upoznate strastvene trkače i dobro se zabavite!

Ukoliko želite da učestvujete u organizaciji najveće trkačke smotre u Banjaluci, popunite PRIJAVU na našoj stranici i postanete dio volonterskog tima 4. Banjalučkog m:tel polumaratona.

Polumaratonska trka biće održana u subotu, 12. maja, kao centralni događaj “Vivia Run&More Weekend” festivala, koji će obuhvatiti brojne edukativne, promotivne i zabavne sadržaje. Ove godine, potrudićemo se da Banjalučki polumaraton istovremeno bude i sportski događaj na visokom nivou i festival koji pokreće sve: klince i školarce, sportiste i rekreativce, trkače i plesače, volontere, navijače, Banjalučane i goste našeg grada.

Volonteri će učestvovati u obezbjeđenju staze, biće raspoređeni na okrepnim stanicama za trkače, ali će biti zaduženi i za organizaciju starta i finiša: 4. Banjalučkog m:tel polumaratona, G-Drive štafetne trke, Nektar Fun Run – trke zadovoljstva, Balans+ School Run – trke za školarce i Tropic Bambini maratorana – dječije trke.

Za članove naših volonterskih timova, koji će biti angažovani 11. i 12. maja, obezbijedili smo i sadržajan volonterski paket koji podrazumijeva obroke, piće, majice, ali i ulaznice za koncert benda Cubismo, i party na koji nam dolaze Tomcraft i Bang La Decks.

Osim dobre zabave na žurkama koje pripremamo na tvrđavi Kastel, ovo je prilika da upoznate mnoštvo zanimljivih ljudi i budete dio najljepše slike koju ćemo iz našeg grada poslati u svijet.

Više informacija o kompletnom događaju potražite na našoj stranici: http://banjalukamarathon.com/.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here