Predstavnici RMC-a na najljepšoj novogodišnjoj trci u Zagrebu

0
940
views

Treće izdanje humanitarne trke “Zagreb Advent Run” održano je u nedjelju, 16. decembra 2018. godine u 10 časova, sa startom i ciljem ispred hotela The Westin Zagreb.

Oko 2000 trkača obučenih u kostime vilenjaka i Djeda Mrazeva protrčali su centrom grada i upotpunili zagrebačku novogodišnju atmosferu.

Veselim trkačima pridružili su se i “Run&More Community” predstavnici iz Banja Luke.

Ove godine organizovane su trke na 5 i 10 kilometara, a trkačima su se pridružili i Nordic Walking hodači na trasi od 5 kilometara.

Događaj je posvećeno podizanju svijesti o važnosti fizičke aktivnosti tokom cijele godine, a posebno za osobe oboljele od dijabetesa, te je dio sredstava prikupljenih od kotizacija doniran Hrvatskom savezu dijabetičkih udruga kao podrška programima i projektima koje Savez provodi.

Učesnici trke imali su priliku da izmjere nivo šećera u krvi i krvni pritisak, dok će kineziolozi i nutricionisti dijelili savjete o dobrobitima vježbanja i pravilnoj i uravnoteženoj prehrani.

Organizatori trke su Run Croatia i vodeća hrvatska agencija za odnose s javnošću i integrirano komuniciranje Millenium promocija, suorganizator je Grad Zagreb, dok je uvrštavanjem trke u službenu adventsku ponudu Grada – ‘Advent u Zagrebu’ – podršku projektu pružila i Turistička zajednica grada Zagreba.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here