PRAVILNIK ZA TROPIC BAMBINI MARATON

0
603
views

Dragi trkači, dan održavanja zabavnih trka “Vivia Run&More Weekend” festivala se približio i donosimo vam sve potrebne informacije za održavanje Tropic Bambini Maratona, MyBook Color Fun Run i Intersport School Run.

I ove godine Tropic vam donosi najuzbudljiviju dječiju trku koja će biti održana 20. maja 2022. sa početkom u 17.15 časova na Trgu Krajine. Prijave za Tropic Bambini Maraton je moguće izvršiti u knjižari MyBook.

Uputstvo za roditelje:

Nakon što roditelji popune prijavu, kotizaciju od 5KM uplaćuju u knjižari MyBook (Kralja Petra I Karađorđevića 70, Banja Luka 78000, BiH) gdje preuzimaju startni broj.

Trci mogu pristupiti samo djeca koja imaju startni broj.

Okupljanje djece i roditelja je u 17.00 časova na Trgu Krajine.

Startni broj obavezno treba da bude istaknut na grudima djeteta.

Medalje će dobiti samo djeca koja imaju startni broj.

Prije početka trke svi roditelji treba da na ruci djeteta upišu broj telefona i svoje ime.

Djeca od 2-5 godina trče sa jednim roditeljem – startaju prvi.

Djeca od 6-7 godina trče sa trenerima – startaju nakon mlađe grupe.

Staza “Tropic Bambini Maratona” duga je 500m, a najmlađi maratonci (2-5) mogu da je pretrče ili prehodaju u pratnji jedne odrasle osobe. Tropic Bambini Maraton podijeljen je u dvije starosne kategorije.

Djeca uzrasta 6 i 7 godina trče sa trenerima – volonterima. Okupljaju se na Trgu Krajine gdje ulaze u odjeljke koji će biti podijeljeni po godinama (6 i 7). Volonteri će u zoni cilja, koji je takođe na Trgu Krajine, voditi računa da svako dijete sigurno dođe do roditelja.

Djeca na cilju dobijaju medalju i okrepu – poklon sponzora, a očekuje ih bogat zabavno-muzički program.

Molimo roditelje da zbog predviđenog sunčanog majskog dana djeci obezbjede kačkete ili šeširiće, te ih zaštite sa SPF faktorom.

Za više informacija kontaktirajte nas na broj telefona +387 66 893 177; +387 51 303 860, svakim radnim danom od 9 do 16 časova ili na email info@runandmore.org

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here