PRAVILNIK INTERSPORT SCHOOL RUN

0
124
views

Dragi trkači, dan održavanja zabavnih trka “Vivia Run&More Weekend” festivala se približio i donosimo vam sve potrebne informacije za održavanje Tropic Bambini Maratona, MyBook Color Fun Run i Intersport School Run.

Školska trka ‘Intersport School Run’ održava se 20. maja u okviru 5. “Vivia Run&More Weekend” festivala, gdje se očekuje oko 1500 učenika banjalučkih osnovnih i srednjih škola.

Trka ‘Intersport School Run’ obuhvata takmičenja u različitim kategorijama i to za lični, odjeljenski i školski rezultat na stazi od 800 metara koja se proteže od Trga Krajine do Narodnog pozorišta, te istom rutom do zone cilja na Trgu Krajine.

Takmičenje je samo dio ovog događaja, koje kroz zabavu i druženje, djeci i tinejdžerima približava rekreativni sport i zdrav način života.

Uputstvo za trkače:

Trkači na start dolaze najkasnije pola sata pred početak trke.

U zoni starta nije dozvoljen pristup takmičarima bez broja. Svi takmičari dužni su da startni broj istaknu na grudima. Takmičari moraju da nose isključivo startni broj pod kojim su se prijavili ili će u suprotnom biti diskvalifikovani sa trke.

Takmičarski broj koji dobiju trkači nosi i jedinstven čip. Vaše lično vrijeme, počinje da se računa u momentu vašeg prolaska kroz start i zaustaviće se tek onda, kada prođete liniju cilja.

U zoni starta nije dozvoljen pristup takmičarima bez broja.

Trkači su dužni da prate uputstva oficijelnog spikera, sudija na startu, te organizacionog osoblja (volonteri, redari).

U zoni starta nije dozvoljen pristup kućnim ljubimcima, kolicima za bebe, rolerima, biciklima ili bilo kojoj drugoj vrsti vozila na točkovima.

Svi takmičari moraju da prođu kontrolna mjesta (check points) na stazi. Ukoliko takmičar, iz bilo kog razloga, nije evidentiran na ovim kontrolnim mjestima – gubi plasman i rezultat i može biti diskvalifikovan.

Za više informacija kontaktirajte nas na broj telefona +387 66 893 177; +387 51 303 860, svakim radnim danom od 9 do 16 časova ili na email info@runandmore.org

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here