Popusti za studente i srednjoškolce na 4. Banjalučkom m:tel polumaratonu

0
2793
views

U želji da polumaratonsku uličnu trku približe velikom broju mladih ljudi, organizatori 4. Banjalučkog m:tel polumaratona, koji će biti održan 12. maja, obezbijedili su 20KM popusta na startni trkački paket za studente i učenike srednjih škola.

Ukoliko ste student ili učenik srednje škole, potrebno je da se obratite našem timu na e-mail adresu info@banjalukamarathon.com. Nakon što pošaljete skeniranu potvrdu vašeg studentskog ili učeničkog statusa (index, đačka knjižica), dobićete instrukcije na koji način možete da popunite prijavu na našoj stranici, i izvršite uplatu u iznosu od 40 KM.

Aktuelna cijena kotizacije za učešće u 4. Banjalučkom m:tel polumaratonu iznosi 60KM. Prijavi se i ostvari povoljniju cijenu startnog trkačkog paketa, koji te vodi i na najzanimljivije događaje „Vivia Run&More Weekend“ festivala.

Banjalučka polumaratonska trka, četvrtu godinu za redom, dočekuje veliki broj trkača iz cijelog svijeta. Vizija organizatora je da dio ove velike sportske priče postanu i naši studenti i srednjoškolci, koji će dobiti priliku da trče rame uz rame sa strastvenim svjetskim trkačima, i postanu bitan faktor u promociji i masovnosti trkačkog sporta u Banjaluci.

Trči, nauči i dobro se zabavi!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here