Party time za 3. Banjalučki m:tel polumaraton

0
926
views
party-time-halfmarathon-freshwave-banjaluka-2017

Banjalučki Trg Krajine u subotu 13.5. uoči polumaratonske trke pretvaramo u klub na otvorenom sa najljepšim plesnim podijumom, na kom ćete uživati uz trku dobrog elektronskog zvuka, živu svirku banjalučkih bendova, modne i sportske performanse, komšijska takmičenja u raznim disciplinama, te brojna iznenađenja za sve posjetioce, u režiji naših prijatelja i sponzora.

Line up polumaratonskog vikenda garantuje dvodnevni muzičko – sportski spektakl u najvećem gradu na Vrbasu. Live bendovi i DJ svirke čekaju vas u lokalima naših polumaratonskih prijatelja već od petka 12. maja, a u vaš potsjetnik za dobru zabavu ne propustite upisati: caffe Pauzu, caffe Igra mečka, Cinecittu, Maraton, caffe Vienne i Mac Tire Pub u srcu Banja Luke. „Pasta party“, zajednička večera za sve učesnike u znak dobrodošlice u Banjaluku čeka vas na Trgu Krajine u subotu 13.05. od 18 časova.
Isto veče od 19 časova na bini ćemo dočekati i prve elitne trkače iz preko 50 zemalja Evrope i svijeta i dodjeliti im startne brojeve. U 19.30 časova za sve posjetioce počeće ekskluzivna modna revija svjetski poznatog sportskog brenda Diadora, čije modele će nositi fudbaleri Borca, atletičari i članovi fudbalske reprezentacije Republike Srpske. Od 22 časa, muziku dobrog zvuka donosi vam Nektar pivo i Fresh Wave koji nam dovode DJ dvojac PEZNT. Uz zvuke trubača, bubnjara, brojne DJ – e i live svirku Lady D benda svi takmičari 3. Banjalučkog m:tel polumaratona u nedjelju 14. maja u 09.15 časova krenuće put staze.

 

Dođite, da zajedno trčimo, navijamo i budemo dio još jednog velikog sportskog događaja u našem gradu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here