Organizatori polumaratona u posjeti gimnazijalcima

0
890
views
gimnasium-visit-organize-2016

Delegacija 2. Banjalučkog m:tel polumaratona u ponedjeljak je posjetila banjalučku Gimnaziju kako bi učesnike ove škole upoznali sa ovogodišnjim programom vezanim za održavanje drugog po redu banjalučkog m:tel polumaratona. Obraćajući se srednjoškolcima, direktor trke Vladimir Selec, upoznao je gimnazijalce o važnosti bavljenja sportom te odgovarao na njihova pitanja vezana za pripreme za neku od ovogodišnjih trka na polumaratonu.

U posjeti gimnazijalcima bila je i Lucija Kimani, olimpijka BIH u atletici, koja je iz svog ugla objasnila đacima zašto je važno da se bave trčanjem i sportom kao i da njeguju zdrav život.

Cilj organizatora 2.banjalučkog m:tel polumaratona je da učenici Gimnazije zajedno sa ostalim banjalučkim srednjoškolcima masovno uzmu učešće na nekoj od ovogodišnjih trka, te da na taj način daju svoj doprinos kako u promociji trčanja, tako i u promociji Banja Luke kao grada sporta i grada mladih.

U narednim danima organizatori polumaratona održaće časove sporta i u drugim srednjim školama te pozvati sve srednjoškolce da i oni, bilo da se prijave kao trkači, volonteri ili navijači, svi zajedno, i u što većem broju, budu dio ovog velikog sportskog događaja u gradu koji je zakazan za 08. maj 2016. godine.

gimnasium-Lucia-Kimani-2016

gimnasium-visit-students-2016

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here