Organizatori BL polumaratona pružili podršku trkačima u Beogradu

0
1064
views
belgrade_banjaluka_halfmaraton_2017_3

Prvi ovogodišnji snijeg, hladno vrijeme i pune ulice navijača koji bodre više 4000 učesnika polumaratonske trke i trke na 10 km, slika je koja je obilježila 3. decembarski dan u Beogradu.

Sa premijernog izdanja 3. Beogradskog polumaratona u svijet je otišla slika sporta i zdravlja a ulicama Beograda dominirali su srpski atletičari.

Atletičar Šumadije iz Kragujevca Darko Živanović i Radmila Ðurović pobjednici su 1. Beogradskog polumaratona, dok je u trci na 10 kilometara pobjedio Nikola Bursać. U konkurenciji dama pobjedu je odnijela Biljana Cvijanović.

Na prvom polumaratonu u Beogradu, trčali su i brojni Banjalučani, koje su sa ulica Beograda, bodrili i organizatori Banjalučkog polumaratona.

Posjetu Beogradu, organizatori banjalučke trke iskoristili su da sve posjetioce i trkače upoznaju sa novim Run & more weekend konceptom ovogodišnjeg događaja, koji će za razliku od prethodnih godina, trajati 3 dana.

Bl polumaraton u 2018. godini donosi novu trasu sa ciljem na tvrđavi Kastel, run&more sportske seminare, edukacije, treninge, savjete, pita party, rafting, paraglajding, ali i veliki koncert, kao krunu najvećeg sportskog događaja u Banjaluci.
Polumaraton u Banjaluci zakazan je za subotu, 12. maja 2018. godine.

belgrade_banjaluka_halfmaraton_2017

belgrade_banjaluka_halfmaraton_2017_2

 

belgrade_banjaluka_halfmaraton_2017_4

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here