Oko 4000 Banjalučana trčaće Nektar Fun Run – trku zadovoljstva

0
4356
views

Urbani duh grada Banjaluke, i ove godine, oživjeće oko 4000 građana Banjaluke koji će 12. maja u 9 časova trčati Nektar Fun Run, trku zadovoljstva, koja se održava u sklopu 4. Banjalučkog m:tel polumaratona.

Dva i po kilometra zabave, osmijeha i druženja predstavljaju mjesto za susrete svih generacija. Ovo je najveselija banjalučka trka, tokom koje možete šetati, voziti rolere ili trčati, možete povesti prijatelje, baku i deku, provozati bebu u kolicima ili jednostavno možete doći sami. Zabavu i ugodno društvo sigurno ćete pronaći na stazi trke zadovoljstva.

Pozitivna energija i želja za dobrim društvom jedina su ulaznica na Nektar Fun Run. Povedite dragu osobu, prošetajte do naših info pultova i jednostavno preuzmite svoje brojeve.

Info pult na Trgu Krajine biće otvoren od petka, 5. maja do četvrtka, 10. maja, dok ćete vaše brojeve moći da preuzmete i na tvrđavi Kastel, u okviru EXPO, sajma sportske opreme, u petak, 11. maja od 10:00 do 01:00 čas iza ponoći, i u subotu, 12. maja od 6:30 do 8:00 časova.

Očekujemo i mališane koji nisu uspjeli da se prijave na Tropic Bambini maraton da u društvu mama, tata, baka i deka budu dio najzabavnije trke Banjalučkog polumaratona.

Dođi, učestvuj i dobro se zabavi!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here