O ishrani trkača brine se mojMarket

0
874
views
mojmarket-healthy-food-banjaluka-2016

Banjalučki trgovački lanac mojMarket, oficijelni je sponzor drugog po redu Banjalučkog polumaratona. Podrškom ovoj velikoj manifestaciji, mojMarket zajedno sa svojim kupcima, komšijama i sugrađanima daje doprinos promociji sporta i zdravog načina života u našem gradu.

“Dok se učesnici drugog banjalučkog polumaratona zagrijavaju za veliku trku, tako se i mi pripremamo da im 8. maja damo vjetar u leđa. Kao i uvijek, dajemo najbolje od nas tako da odvažni trkači, ali i svi Banjalučani i gosti mogu da računaju na mnoštvo svježeg voća i povrća i bogate ponude zdrave prehrane u svim mojMarket trgovinama. Sa velikim zadovoljstvom smo dali podršku banjalučkom polumaratonu, a najveće zadovoljstvo predstavlja činjenica da imamo i našu predstavnicu koja trči polumaraton te da će i naši zaposleni zajedno sa našim komšijama i kupcima učestvovati u štafetnoj i fun run utrci. Ponosni smo što zajedno možemo učestvovati u ovoj našoj, banjalučkoj priči o zdravom životu i poslati svijetu jednu lijepu sliku o našem gradu” – poručuju iz domaćeg trgovačkog lanca mojMarket.

U subotu, 7. maja od 19 časova, na Trgu Krajine, mojMarket će na svom izložbenom štandu u okviru sajma “Maraton Expo Banja Luka 2016” za učesnike polumaratona organizovati veliki Pasta Party, a svoje sugrađane obradovaće brojnim promocijama i degustacijama kao i igraonicama za najmlađe. Svi posjetioci će pored tematske kartoline moći da naprave i zabavne fotografije kao uspomenu na 2. banjalučki polumaraton. Zabava se nastavlja na istom mjestu u nedelju, 8. maja uz zabavni program za najmlađe i druženje sa učesnicima polumaratona. mojMarket se pobrinuo da svi učesnici nakon trke dobiju i porciju pravog banjalučkog ćevapa, jer kako se kaže: “Ako nisi probao banjalučki ćevap, nisi ni bio u Banjaluci”.

U ulozi oficijelnog sponzora, mojMarket je za učesnike obezbijedio zdrave obroke da im ne manjka hranljivih materija, ali se i pobrinuo da svi trkači osjete duh banjalučke tradicije. Idemo zajedno u banjalučku priču o zdravom životu. Srećno trkači!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here