Novi Run&More Weekend koncept Banjalučkog polumaratona

0
855
views
novi-run&more-weekend-koncept-banjaluckog-polumaratona

Uz mnogo trčanja i rada, svi zaslužuju i mnogo zabave, a ona je na “Run&More Weekend-u” zagarantovana.

U petak je zabava namijenjena školarcima i najmlađima, sve do večeri kada počinje Pita party uz svirku dobrodošlice za sve trkače i posjetioce. U subotu vam spremamo sjajnu zabavu duž polumaratonske staze uz DJ-e, bendove, trubače i sjajne navijače, koji obećavaju najluđe žurke na otvorenom. Polumaratonski finiš je u subotu 12.maja na tvrđavi Kastel, a u večernjim časovima uživaćete uz zvuke najpoznatijih regionalnih bendova.

Nedjelja, nakon dobrog odmora, donijeće organizovani rafting, paintball i paraglajding za sve one koji fantastičan vikend u Banjaluci žele da zaokruže na taj način.

Polumaratonski sajam “Expo” i ovog maja u Banjaluku dovodi najelitnije proizvođače sportske opreme, zastupnike onih koji se bave prodajom dodataka u prehrani, predstavnike sportskih organizacija i trka iz regiona, koji će se posjetiocima predstaviti na “Run & More Weekend-u”. Sajam “Expo” održaće se 11. i 12. maja na tvrđavi Kastel.

Posebnu pažnju ove godine organizatori Banjalučkog polumaratona posvetiće dvodnevnim coaching forumima, treninzima, seminarima, predavanjima i panel diskusijama, koji će se svakodnevno održavati na tvrđavi Kastel.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here