Nektar Fresh Wave zvijezde Tomcraft i Bang La Decks na “Vivia Run&More Weekend” festivalu

1
1310
views

Tomcraft i Bang La Decks zvijezde su završne noći “Vivia Run&More Weekend” festivala, koja će biti održana u subotu, 12. maja od 20 časova na tvrđavi Kastel u Banjaluci.

Jedinstvenu energiju dobrog elektronskog zvuka na “Vivia Run&More Weekend” festival donose partneri ovogodišnjeg Banjalučkog polumaratona – organizatori Nektar Fresh Wave festivala.

Banjalučka pivara kao sponzor Fresh Wave festivala, ali i trke zadovoljstva “Nektar Fun Run”, pobrinula se da publika u Banjaluci ove godine doživi “sve boje zabave”.

Polumaratonska groznica subotnje večeri počinje u 20 časova nastupom misterioznog dua Bang La Decks, prepoznatljivog po house stilu sa primjesama tradicionalne grčke muzike. Riječ je o dvojici producenata i DJ-eva, koji na nastupe dolaze pod maskama, a iako svoj identitet kriju od očiju javnosti, njihovi hitovi, kao što su: “Aide”, “Zouka”, “Utopia” i “Kuedon”, veoma su prepoznatljivi na evropskim top listama sa ukupno oko 24 miliona pregleda na YouTube-u.

Party ispunjen dobrim zvukom nastavlja se već u 22 časa kada će na main stage-u tvrđave Kastel nastupiti jedan od starosjedilaca na svjetskoj DJ sceni, njemački producent i DJ Thomas Brückner, poznatiji kao DJ Tomcraft. U njegovim hitovima poput “Loneliness”, “Tell Mummy” i “Silence” banjalučka publika moći će da uživa do 1 sat iza ponoći.

Ovogodišnje sedmo po redu izdanje Nektar Fresh Wave festivala, koje je zakazano od 9. do 11. avgusta, dovodi u Banjaluku osam internacionalnih zvijezda. Slogan ovogodišnjeg festivala je “Prigrli univerzum”, a odličan uvod u novu dimenziju zabave svakako će biti završni party “Vivia Run&More Weekend” festivala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here