M:tel, pravi izbor za trkače!

0
1057
views
mtel_the-right-choice

Ako volite aktivni život u m:tel-u možete pronaći niz uređaja i dodatne opreme sa kojima lakše i efikasnije trenirate. Iz ponude m:tel izdvaja aktuelne top modele Sony Xperia Z3 i Z3 Compact već od 1KM, koji u kombinaciji sa Sony pametnim satom predstavljaju odličan izbor za sportiste i sve one koji žele da digitalizuju svoj svakodnevni trening.

Za trkače je posebno interesantno da navedene modele odlikuje izuzetna izdržljivost na prašinu i vodu (IP 68 sertifikacija) uz trajanje baterije koja je najbolja u klasi. Tako nikad više nećete razmišljati o tome da ugasite GPS praćenje ili da se brinete o tome šta da radite sa uređajima ako vas iznenadi kiša. Takođe, iz ponude dodatne opreme koja može poslužiti rekrativncima, a koju možete nabaviti u svim m:tel prodajnim mjestima, izdvajaju se zaštitne maske za sve vrste telefona već od 8KM ili handsfree slušalice već od 14KM.

Za one koji se već danas odluče za navedene modele, u m:tel-u su spremili i dodatne poklone. Uz Sony Xperia Z3 model na poklon se dobijaju Sony slušalice, a uz Sony Xperia Z3 Compact model prenosna baterija.

Više informacija saznajte na m:tel prodajnim mjestima, www.mtel.ba ili pozivom besplatnog broja korisničkog servisa 066 10 10 10.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here