Mirela i Laka posjetili članove banjalučkog Centra “Dajte nam šansu – Zvjezdice”

0
1342
views

Učesnici “Vivia Run&More Weekend” festivala, sarajevski muzičari Mirela i Laka zajedno sa predstavnicima Run&More Community tima pred početak humanitarne trke Color Fun Run, posjetili su članove banjalučkog Centra za podršku porodicama djece i osoba sa poteškoćama „Dajte nam šansu – Zvjezdice“.

Mališani ovog Centra bili su oduševljeni što su imali priliku da se druže sa popularnim muzičarima koji u okviru “Vivia Run&More Weekenda” učestvuju u humanitarnom dijelu programa koji se realizuje pod sloganom “Vaš korak za njihov osmijeh”.

Učešćem u najveselijoj trci festivala – Color Fun Run trkači direktno pomažu Udruženju paraplegičara, oboljelih od dječije paralize i ostalih tjelesnih invalida regije Banja Luka, Centru za podršku porodicama djece i osoba sa poteškoćama „Dajte nam šansu – Zvjezdice“ i Udruženju za pomoć osobama sa autizmom “Djeca svjetlosti” Banja Luka.

Color Fun Run trka starta tačno u 19 časova na tvrđavi Kastel, a Mirela i Laka na Main stage izlaze odmah nakon trke u 19.30 časova.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here