Kompanija Prointer ITSS generalni sponzor GoPro RMC Banja Luka Half Marathona

0
941
views

Kompanija Prointer ITSS generalni je sponzor GoPro RMC Banja Luka Half Marathona i oficijelni tehnički sponzor na drugom po redu “Run&More Weekend” festivalu.

Banjaluka od 19. do 21. aprila dočekuje 10 hiljada posjetilaca kao domaćin najvećeg trkačkog spektakla u regionu, a kompanija Prointer ITSS pružiće neophodnu podršku organizaciji tog velikog sportsko-zabavnog događaja.

Pored značajne podrške polumaratonskoj trci, stručni tim kompanije Prointer ITSS je u saradnji sa Run&More Community timom prethodnih mjeseci vrijedno radio i na unapređenju postojeće mobilne aplikacije, koja će tokom događaja biti dostupna trkačima i posjetiocima “Run&More Weekend” festivala.

Nova mobilna aplikacija omogućiće korisnicima da u svakom trenutku budu na licu mjesta svih dešavanja u organizaciji sportske asocijacije “Run&More Community”, a prilagođena je za iOS i Android platforme.

“Zadovoljstvo je što smo nadogradnjom aplikacije zaista omogućili i učesnicima trka, ali i svim njenim korisnicima zanimljiv i pregledan sadržaj. Na jednom mjestu moguće je pronaći sve informacije i aktuelnosti kako o samom sportskom, tako i o zabavnom dijelu programa ovogodišnjeg ‘Run&More Weekend’ festivala”, naglašavaju iz Prointera.

U sklopu svoje društveno odgovorne politike kompanija Prointer ITSS svake godine pruža podršku sportskim dešavanjima, među kojima su i događaji u RMC organizaciji, te na ovaj način daje nemjerljiv doprinos razvoju sporta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here