Izmjenjen režim saobraćaja na dan polumaratonske trke

0
1060
views
2015--traffic

Iz gradske uprave poručuju da će u nedjelju 17. maja zbog održavanja 1. polumaratona u gradu u dužini od 21 km, koji predstavlja manifestaciju koja će nesumljivo doprinjeti razvoju turizma i ukupnoj afirmaciji Republike Srpske i Grada Banja Luka, na teritoriji grada važiti izmjenjen režim rada saobraćajnica odnosno da je predviđena izmjena režima u vidu potpunih obustava saobraćaja na pojedinim saobraćajnicama i prenamjeni jedne polovine kolovoza na način da se umjesto jednosmjernog odvija dvosmjerni saobraćaj.
U vremenu od 05.00- 16.00 časova u nedjelju 17. maja biće djelimično ili potpuno zatvorene Ulice kojima će se trčati polumaraton i Trka zadovoljstva.

Riječ je o sljedećim ulicama: Kralja Petra I Karađorđevića, Vuka Karadžića, Bulevar cara Dušana, Bulevar olimpijskih pobjednika, Gundulićeva ulica, Aleja Svetog Save, Bulevar olimpijskih pobjednika, Ulica dr. Mladena Stojanovića, Trive Amelice, Bulevar Srpske vojske, Bulevar Petra Bojovića, Bulevar Stepe Stepanovića, Desanke Maksimović, Majke Jugovića, Cara Lazara, Mirka Kovačevića, Miloša Obilića, Gavrila Principa, Branka Morače, Kozarska Ulica, Vidovdanska, Kninska, Prvog krajiškog korpusa.

Organizatori 1. Banjalučkog polumaratona pozivaju sve banjalučane da u subotu i nedjelju, tokom noći i jutra uklone svoja vozila sa trasa kojima će se trčati i da putem medija kao i na zvaničnom sajtu organizatora prate informacije o promjeni ražima saobraćaja, te da u nedjelju koriste isključivo alternativne pravce za vožnju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here