Nektar Fresh Wave night na “Vivia Run&More Weekend” festivalu

0
2693
views

Line up iznenađenja za završnu noć “Vivia Run&More Weekend” festivala u Banjaluci pripremaju naši partneri i organizatori sedmog po redu Nektar Fresh Wave festivala.

„Prateći želje trkača i naših gostiju, odlučili smo da im ove godine, osim trke, ponudimo cijeli vikend u Banjaluci sa mnogo dobre zabave, koja uključuje i jedinstvenu energiju dobrog elektronskog zvuka za koji će se, u završnoj noći, 12. maja, pobrinuti naši partneri iz Nektar Fresh Wave festivala“, saopštio je na današnjoj press konferenciji Goran Ćorić, predsjednik Upravnog odbora 4. Banjalučkog m:tel polumaratona.

Ćorić je dodao da zabavni dio „Vivia Run&More Weekend“ festivala i 4.Banjalučkog polumaratona počinje u petak, 11. maja, u poslijepodnevnim časovima svirkom za djecu i tinejdžere, a već u 20 časova na main stage-u na tvrđavi Kastel nastupiće dobitnici rekordnog broja muzičkih nagrada ‘Porin’ i jedan od najpopularnijih hrvatskih bendova – veličanstveni Cubismo. Nevjerovatne dnevne zabave biće i duž polumaratonske staze od 21 km, gdje će trkače na putu do cilja pratiti više od 20 000 posjetilaca i navijača uz zvuke više od 10 regionalnih bendova i DJ-eva.

Ovogodišnje sedmo po redu izdanje Nektar Fresh Wave festivala dovodi u Banjaluku osam internacionalnih zvijezda. Cijelu kampanju pratiće revolucionarne promocije i nova dimenzija druženja. Slogan ovogodišnjeg Nektar Fresh Wave-a je „Prigrli univerzum“, a događaj je zakazan za 9., 10. i 11. avgust na tvrđavi Kastel.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here