Druženje Ivane Španović sa mladim atletičarima u Banjaluci

0
724
views

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović juče je u Banjaluci iskoristila vrijeme za druženje sa mladim atletičarima iz Republike Srpske.

Svoj prvi dolazak u Banjaluku željela je da posveti onima koji tek ulaze u svijet atletike, a kojima je poručila da se uz naporan rad mogu postići uspješni rezultati: ‘Želim da dođem ponovo, i da upoznam nekog od vas kao osvajača olimpijske medalje’.

Svjetsku i evropsku šampionku u Banjaluci su dočekali i predstavnici resornog ministarstva, ali i članovi ‘Run&More Community’ tima.

‘Nadam se da će tribine na stadionu biti pune kada Ivana Španović dođe sljedeći put, i da će tada doći kao takmičarka”, rekao je Dragan Jaćimović, pomoćnik za sport u Vladi RS.

Njegovo mišljenje dijeli i Radislava Račić, trener u AK Banja Luka, koji je jedan od organizatora ‘Run&More Park’ festivala i trke ‘Banjalučka desetka’.

‘Mnogi uspješni sportisti doživljavaju Banjaluku kao svoj grad, i ovo je jedna od prilika u kojoj treba da se ukaže na to da Banjaluka treba da dobije kvalitetno takmičenje na kojem bi sportisti poput Španovićeve mogli da nastupe’, istakla je Račićeva.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here