Dodjelom trkačkih brojeva otvoren 5. “Vivia Run&More Weekend” festival  

0
118
views

TRKAČKA ELITA NA NAJBRŽOJ STAZI U BiH

Dodjelom startnih brojeva elitnim trkačicama i trkačima zvanično je otvoren 5. “Vivia Run&More Weekend” festival.

RMC Banjaluka polumaraton ponovo je okupio najbrže i najbolje sa svih strana svijeta. Njima kiša ne može biti prepreka, već motiv. Jer, ko se usuđuje – pobjeđuje.

Možda lovorov vijenac kao simbol pobjede ne trpi množinu, ali je mnoštvo razloga pred trkačicama i trkačima na 21 km da pokušaju prvi proći kroz cilj u gradu na Vrbasu.

Najzelenija, najravnija i najbrža staza u BiH – idealna za postizanje ličnih rekorda, ali i olimpijskih normi. Sertifikat AIMSA-a. Eksplozija navijačkih emocija, muzike i svih boja zabava. Jedinstven nagradni fond. Besprijekorna organizacija “Vivia Run&More Weekend” festivala, s poludecenijskim iskustvom…

Trkačke brojeve elitnim sportistima na tvrđavi Kastel je dodijelio direktor i idejni tvorac “Vivia Run&More Weekend” festivala Goran Ćorić

Na startu, na Trgu Krajine, sportiste će u nedjelju pozdraviti gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, koji je na polumaratonskoj stazi i domaćin i gost, ali i ravnopravan takmičar sa trkačkim brojem jedan.

Polumaratonska trasa u Banjaluci trči se u dva kruga. Atraktivnai i  uzbudljiva staza limitirana je na tri sata. No, 2019. godine  ovdje je zabilježen rekordni rezultat u BiH  – 1 : 02 : 31 (Paul Tiongik iz Kenije).

Na cilju tvrđavi Kastel polumaratonce, uz ovacije navijača, dočekuje i decibeima pozdravlja bend „Ultrazvuk“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here