Dođite na Piknik Party i koncert benda “Ultrazvuk”

0
911
views

Nakon istrčanih kilometara u trkama “Vitalia Banjalučka desetka” i “GoPro 5k” slijedi odmor i zabava u prekrasnom zelenom ambijentu banjalučkog parka “Mladen Stojanović”.

Uživanje u dobroj muzici i trkama, upotpuniće i Piknik Park u kojem će posjetioci moći da uživaju u nedjelju, 2. septembra od 10 časova.

Pripremite svoj piknik, ponesite dekice, društvene igre, loptu ili samo dođite i uživajte u bogatoj gurmanskoj ponudi koju specijalno za ovu priliku priprema kompanija “Tropic”. Za osvježenje je zadužena Banjalučka pivara sa svojim Nektar štandovima.
Podrška za dobru zabavu stiže i od caffe bar-a Wiena, koji će se pobrinuti da ne nedostaje pića i toplih napitaka.

Piknik Party Day uz prepoznatljive note benda “Ultrazvuk”

Publici dobro poznat muzički sastav “Ultrazvuk” zadužen je za dobru atmosferu tokom Piknik Party-ja. Na main stage-u festivala “Run&More Park” članovi ovog sastava nastupiće u 12 časova.

Ranije su nastupali pod imenom Soundbeat i nakon što su dobili dva nova člana, promijenili su naziv benda i odlučili napraviti svoj prvi studijski materijal. Bend danas čine: Tijana Jovanović, Dražan Pozderović Oskar, Nenad Tomić, Nikola Savanović, Dejan Milić i Zoran Janković.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here