Cubismo otvara Party time „Vivia Run&More Weekend“ festivala

0
4000
views

Zabavom u ritmu salse hrvatski bend Cubismo otvoriće, u petak, 11. maja u 20 časova „Vivia Run&More Weekend“ festival na tvrđavi Kastel u Banjaluci.

Na oduševljenje Banjalučana koji vole afro-kubanske zvuke, latino, jazz i salsu, članovi benda Cubismo uvode nas u Party time dobrodošlice, koji će uz brojne muzičke izvođače trajati do 1 sat iza ponoći.

Prvi dan festivala na tvrđavi Kastel zabaviće se i najmlađi Banjalučani – Teen party za učesnike Balans+ School Run trke počinje u 15.30 časova, a svirka za klince i klinceze Tropic Bambini maratona starta u 18 časova.

Party time nastavlja se i tokom 4. Banjalučkog m:tel polumaratona u subotu, 12. maja i to velikom žurkom duž staze od 21 kilometar, na kojoj će trkače na putu do cilja pratiti više od 20 000 posjetilaca i navijača uz zvuke više od 10 regionalnih bendova i DJ-eva.

Viziju organizatora da 4. Banjalučki m:tel polumarton upotpune dobrom zabavom prepoznali su i organizatori Nektar Fresh Wave-a, koji za završnu noć „Vivia Run&More Weekend“ festivala pripremaju line-up iznenađenja u 21 čas na tvrđavi Kastel.

Party time završava u nedjelju, 13. maja, rafting avanturom kroz kanjon rijeke Vrbas.

Dođi, učestvuj i dobro se zabavi!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here