Besplatan prevoz na 32. Beogradski maraton!

0
1328
views

GoPro RMC Banja Luka Half Marathon vodi vas na 32. Beogradski maraton koji starta 14. aprila sa početkom u 10 časova.

Na osnovu sporazuma o saradnji koji je GoPro RMC Banja Luka Half Marathon potpisao sa Beogradskim maratonom, trkači iz Banjaluke koji uplate kotizacije za 42 ili 21 km u Beogradu, a koji 20. aprila u Banjaluci trče polumaratonsku trku ili trku na 10km ostvaruju pravo na besplatan prevoz u Beograd.

Detalji puta:

Autobus iz Banja Luke polazi u subotu, 13. aprila u 8 časova, dok je povratak planiran u nedjelju, 14. aprila u 16 časova.

Svi oni koji ne ispunjavaju navedene uslove ili pratioci trkača, u slučaju slobodnih mjesta u autobusu, plaćaju prevoz 30 KM.

Svi prijavljeni za organizovan odlazak u Beograd smještaj plaćaju individulano.

Party time u Beogradu

Run&More Community, i ove godine, u centru Beograda priprema banjalučki After Run Party, druženje svih trkača uz tradicionalne banjalučke ćevape i Nektar pivo. Banjalučki trkači proslaviće prijateljsku trku u Beogradu, i na najbolji mogući način prezentovati drugi po redu “Vivia Run&More Weekend” festival.

Pročitaj više:

Direktori Beogradskog maratona i RMC Banjaluka polumaratona Dejan Nikolić i Goran Ćorić potpisali su u Beogradu sporazum o saradnji i partnerskom delovanju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here