Banjalučki polumaraton promovisan u Budimpešti

0
893
views
budapest-halfmarathon-promotion

U Budimpešti je u nedelju 11. oktobra, održan 30. SPAR Budimpešta maraton, koji je ove godine zabilježio rekordan broj trkača – učesnika iz preko 80 zemalja svijeta.

Gosti Budimpešta maratona, koji je ove godine zbog posjećenosti proglašen za najveći sportski događaj u istoriji Mađarske, po prvi put, bili su i organizatori banjalučkog polumaratona. Štand banjalučana bio je jedan od posjećenijih u Budimpešti, a trkači iz cijelog svijeta i brojni turisti imali su priliku da prisustvuju promociji sljedećeg polumaratona u Banjoj Luci, koji je zakazan za 08. maj 2016. godine.

U Budimpešti je najavljeno da će ovogodišnji banjalučki polumaraton biti i u znaku štafete. “Svaka štafeta imaće po 4 člana, a svaki će imati zadatak da istrči po 5 km”, objasnio je organizator.

Nova promocija drugog, banjalučkog polumaratona održaće se 24. i 25. oktobra u Ljubljani, u okviru 20.og po redu ljubljanskog maratona, za koji je učešće do sad, prijavilo preko 20 000 učesnika. Ove godine maraton u Ljubljani trčaće i 40 trkača iz Banja Luke, uglavnom članova TRK-a, koji je i organizator banjalučkog polumaratona.

budapest-promotion-halfmarathon-banjaluka-2015

budapest-halfmarathon-banjaluka-2015

budapest-halfmarathon-promo-bl-2015

budapest-promo-banjaluka-halfmarathon-2015

budapest-director-promotion-banjaluka

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here