Banjalučki polumaraton podržali pripadnici 1. pješadijske brigade OS BiH

0
3153
views

4. Banjalučki m:tel polumaraton okupio je više od deset hiljada učesnika, a reakcije koje stižu sa svih strana potvrđuju da su istrajnost, pozitivna energija, ali i zajedništvo brojnih organizacija i prijatelja polumaratonske trke najbolji prezenteri našeg grada u regionu, ali i šire.

Dio te priče su i pripadnici 1. pješadijskog bataljona 6. pješadijske brigade Oružanih snaga BiH koji su pružili svu neophodnu pomoć na terenu i učinili da se naši trkači i gosti u svakom trenutku osjećaju ugodno i bezbjedno u Banjaluci. Svoja vrata otvorili su i za 100 učesnika 4. Banjalučkog m:tel polumaratona, kojima su osigurali smještaj u prostorijama banjalučke kasarne “Kozara”.

Pripadnici 1. pješadijskog bataljona učestvovali su u svim aktivnostima prilikom pripreme i tokom realizacije Banjalučkog polumaratona, a u znak zahvalnosti što su svojim radom i angažmanom doprinijeli uspješnoj realizaciji događaja, organizatori 4. Banjalučkog m:tel polumaratona dodijelili su im prigodne poklone i priznanje, koje je uručeno brigadiru Radovanu Joviću, zapovjedniku 6. pješadijske brigade OS BiH.

“U skladu sa svojim kapacetitetima i raspoloživom snagom uvijek smo spremni da pružimo podršku događajima poput Banjalučkog polumaratona”, rekao je brigadir Jović, ističući da će se ova saradnja sigurno nastaviti i u budućnosti.

Pored učešća u realizaciji događaja, oko 50 pripadnika Oružanih snaga BiH, ove godine, učestvovalo je i u Banjalučkom polumaratonu, a među njima je i pukovnik Savo Vidaković, komandant 1. pješadijskog bataljona OS BiH, koji je trku istrčao u vremenu 2:19:00.

Kao aktivni trkač Banjalučkog polumaratona, pukovnik Vidaković ističe da je ovogodišnja organizacija bila na znatno višem nivou, da je trkačima obezbijeđena sva neophodna podrška na stazi u vidu okrepe i medicinske pomoći, ali i da je kompletan događaj pokazao da Banjalučki polumaraton raste iz godine u godinu.

Podrška pripadnika Oružanih snaga BiH doprinijela je da se aktivnosti 4. Banjalučkog m:tel polumaratona realizuju besprijekorno, a uz njihovu pomoć Banjalučki polumaraton će i u budućnosti graditi pozitivan imidž našeg grada.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here