Banjalučki m:tel polumaraton starta u nedjelju 08.05. u 09.15 časova

0
847
views
start-running-2016

Prema rasporedu organizatora 2. Banjalučki m:tel polumaraton startaće 08. maja 2016. Godine u 09.15 časova na Trgu Krajine. Svi trkači, kako su saopštili organizatori, moraju stići u predstartnu zonu na Trgu Krajine, kod hotela Palas, počevši od 08.15 časova do 08.45 časova.

Svi učesnici polumaratona i Štafete moraju biti u zoni starta najkasnije do 8:50 časova a pri zauzimanju startne pozicije elitni takmičari stoje neposredno iza linije starta, a svi ostali iza „živog zida“. Organizatori su, u izjavi za medije, pozvali sve trkače da pri dolasku na trku, prate uputstva spikera i sudija na startu. Zvuk sirene će, u 09.15 označiti start trke.

Svi takmičari moraju da prođu kontrolna mjesta (check points) na stazi. Ukoliko takmičar iz bilo kog razloga nije evidentiran na ovim kontrolnim mjestima – gubi plasman i rezultat.
Proglašenje prvih 10 takmičara u apsolutnom plasmanu u polumaratonu kao i proglašenje pobjednika i najboljih timova u Gazprom Petrol Stations Štafeti kao i u Nektar fun run, trci zadovoljstva održaće se na bini u cilju u 10.45. časova.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here