Banjalučki maraton vodi vas na 31. Beogradski maraton! Pridruži se navijačkoj ekipi!

1
1204
views

Banjalučki maraton poziva trkače i navijače da se prijave i zajedno sa nama putuju u Beograd na 31. Beogradski maraton, koji će se održati u subotu 21. aprila.

Budite i vi dio banjalučkog navijačkog tima koji će bodriti sve trkače Beogradskog maratona na štandu 4. Banjalučkog m:tel polumaratona koji je smješten uz samu stazu, a nakon trke čekamo vas na banjalučkom After Run Party-ju u kafeteriji “Šoljica” na Terazijama.

Za aktivne banjalučke trkače, koji redovno posjećuju maratonska i polumaratonska dešavanja u regionu, pripremili smo navijački paket u kom se nalazi specijalno brendirana navijačka majica.

Polazak za Beograd je u petak, 20. aprila u 17.00 časova, a povratak je planiran za subotu, 21. aprila u 17.00 časova. Prevoz za prijavljene trkače i navijače je besplatan, a spavanje nije organizovano.

Rezervišite svoje mjesto u autobusu na vrijeme, jer je broj mjesta ograničen. Troškove prevoza za odlazak na 31. Beogradski maraton snose Banjalučki maraton i Turistička organizacija Banja Luka (TOBL).

Prošle godine polumaraton i maraton u Beogradu trčalo je oko 7.000 trkača iz 70 zemalja sa svih kontinenata, dok je Trku zadovoljstva trčalo 20.000 učesnika. Organizatori ove godine očekuju rekordan broj učesnika, među kojima su i banjalučki trkači koji su najbolji promoteri Banjalučkog polumaratona, ali i turističke ponude grada na Vrbasu.

Budi i ti dio sjajne trkačke atmosfere na jednoj od najvećih i najmasovnijih sportskih manifestacija u regionu.

Za više informacija kontaktirajte nas putem e-maila isidora@banjalukamarathon.com ili na telefon +387 65 161 102.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here