Banjalučani sezonu završavaju “Zimskom peticom”, a Jamajka sprema Reggae Marathon

0
737
views

Posljednja trka u sklopu Banjalučke trkačke lige za ovu godinu je ‘Banjalučka zimska petica’, koja će biti održana u nedjelju, 2. decembra u 10 časova na trim stazi u parku ‘Mladen Stojanović’.

Dio sredstava od ove trke namijenjen je za nabavku Nikoljdanskih paketića za djecu osobe sa invaliditetom na području grada Banjaluka i djecu iz socijalno ugroženih porodica.
Još nije kasno da se prijavite i postanete dio novogodišnje bajke u kojoj će oko 200 trkača trčati za banjalučke mališane.

Djeca do 14 godina ne plaćaju startninu za ovu trku, dok odrasli treba da izdvoje 10 KM za startni paket, koji podrazumijeva: broj, medalju i osvježenje.

Jamajka se sprema za Reggae Marathon

Dok Banjalučani budu trčali ‘Zimsku peticu’ na drugom kraju svijeta održava se Reggae Marathon koji starta u Long Bay Beach Parku, a obuhvata i polumaratonsku trku, te trku na 10km.

Staza u Negrilu je kružna i prolazi pored čuvene bijele pješčane plaže, a zatim se proteže ka sjeveru prema gradu Green Islandu.

Prekrasni sunčani ambijent definitivno je razlog velike popularnosti ove trke, a tokom hladnih dana, nekoliko sunčanih fotografija iz Jamajke sigurno će vas ugrijati.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here