Banja Luka spremna za trku godine

0
948
views
mtel_race-1st-halfmarathon

Banjaluka je spremna za svoj prvi polumaraton koji startuje 17. maja u 10 časova. Direktor „M:tel city race Banja Luka 2015“ Vladimir Selec istakao je da zahvaljujući dobroj koordinaciji sa banjalučkim polumaratonom i angažovanju svih javnih i komunalnih preduzeća, centra javne bezbjednosti i hitne pomoći, Banja Luka je spremna za svoj prvi polumaraton.

“Banjalučki polumaraton je jedan od najvažnijih i najljepših događaja u gradu. Važan je i za grad, i za učesnike i za nas kao organizatore, i važan je i za sve naše sponzore, koji nas podržavaju. Ponosni smo što možemo reći da na prvom polumaratonu do sad imamo prijavljenih više od 1000 trkača”, rekao je Selec.

Naslovni sponzor Trke zadovoljstva u dužini od 3km je banjalučka pivara Nektar, jer se trka u kojoj su svi pobjednici uklapa u viziju i misiju kompanije da se animira što veći broj ljudi, da budu aktivni, i da u svoju svakodnevnicu uvrste fizičku aktivnost. Organizatori banjalučkog polumaratona pozvali su sve banjalučane da se u nedjelju okušaju u nekoj od trka, a posebnu zabavu obećavaju onima koji će učestvovati u „Nektar fun run“-trci zadovoljstva.

Polumaratonska dešavanja počeće već u subotu, kada je za 19.00 časova u restoranu Phillipe prvo zakazan pasta party za sve učesnike a onda i party od 21h Noć muzeja.
Na dan polumaratona, u nedjelju 17. Maja , kako je rekao Selec, jutro na Trgu Krajine će početi uz razgibavanje sa Ksenijom Kecman. Od 10.00 startuje trka „M:tel city race Banja Luka 2015“ i pet minuta kasnije, u 10.05h startuje trka zadovoljstva. Pobjednici će biti proglašeni u 11.30 časova, a onda zatim kreće polumaratonski party gdje vas na bini na Trgu Krajine očekuju brojna muzička i zabavna iznenađenja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here